I behandlingene våre benytter vi kun

kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter

Guinot


Med nærmere 40 års erfaring er Guinots produkter og behandlinger

ledende innen hudpleiebransjen.


Guinot satser på hudpleiesalongmarkedet og er sterk i sin tro på at kombinasjonen faglig kompetanse, veiledning og produkter gir det beste resultatet for kunden.


Les mer...

Dermalogica


Dermalogica er lidenskapelig opptatt av hud. Din hud er unik, og kommer du til oss får du en personlig tilpasset hudpleierutine basert på din livsstil og hudens stadig skiftende behov. Våre produkter er utviklet av eksperter og hudterapeuter som forstår huden bedre enn noen andre. Det sikrer deg de beste resultatene.


Dermalogica ble etablert i 1986 av The International Dermal Institute, og satte en ny standard for kvalitet i hudpleiebransjen. I dag er Dermalogica nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie, og er også hudterapeutenes førstevalg på egen hud. Det finnes over 100.000 Dermalogica-sertifiserte hudterapeuter over hele verden, og en av dem jobber her. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene for din hud.


Velkommen til din beste hud noensinne.Dermalogica

Ungdomsserien Clear Start


Clear Start er utviklet av Dermalogica for å behandle yngre utbruddsdisponert hud. Når det gjelder hudproblemer er kviser den største bekymringen ungdom har. Kviser fører for mange til dårlig selvtillit og en amerikansk undersøkelse viser at tenåringer er mer opptatt av å ha klar, ren hud enn å nyte livet og ha det gøy. Det er med denne bakgrunnen at Dermalogica utviklet ungdomsserien Clear Start. Clear Start er en problemløsende serie som er skapt for å hjelpe ung aknedisponert hud.


Vi er autorisert forhandler.Jane Iredale


Jane Iredale - the skin care makeup - inneholder mineraler

og er derfor anbefalt av hudterapeuter og hudleger verden over.


Jane Iredales hudvennlige makeupserie ble lansert i Norge i 2007

og tilbys hos anerkjente hudpleieklinikker og frisører.


Les mer...

St. Tropez


Brun uten sol! St. Tropez er en av de opprinnelige produsenter av selvbruningsprodukter.


Årelang erfaring med å skape den perfekte brunfarge for verdens største stjerner gjør at St. Tropez hele tiden vet "what's hot and what's not".


Les mer...

BIRKENSTOCK by Bjelland


Helsebringende fottøy laget av materialer av høy kvalitet

og med en unik konstruksjon. Tysk kvalitet og tradisjon siden 1774.


Birkenstock-konseptet er lett å forstå når vi tar i betraktning hvordan føttene våre er konstruert og hvordan de beveger seg når vi går.


Les mer...

www.nordstrandhudogfot.no © All Rights Reserved   •   powered by eideolsen.no